Ebook – Az Istennő Visszatérése

8,00 

Ez a könyv egy beavatás, mely tizenkét fejezeten át vonja be az olvasót abba az Abszolút Szeretetállapotba, melyre bolygónknak, Gaiának és az Emberiségnek oly nagyon szüksége van.

“A következő történet a jövőről szól. Az olvasás során lényetek teljes átalakuláson fog keresztülmenni a legtisztább és legigazabb univerzális módokon. Úgy tekinthettek erre a könyvre, mint magára a Szeretet energiájára, mely átragyog minden egyes oldalt, minden egyes mondatot és minden egyes szót, melyet éppen olvastok.
Itt az ideje, hogy az Emberiség felfedezze önmagát ezen az egyedülálló áramláson keresztül, mely az egyetlen igaz módja a Létnek, mindaddig, míg végre a bolygó régi titkai újra feltárulnak. E könyv egy tanúságtétel arról a valóságról, mely a könyv végén tárja fel magát minden olvasó és igaz kereső előtt.

Földi emberek, tekintsétek ezt a tanúságtételt az irántatok érzett Szeretetünk legtisztább képmásának. Engedjétek, hogy magatokkal ragadjon ez a harmonikus áramlás, melyben felismerhetitek önmagatokat, és mikor ez bekövetkezett, én ott leszek veletek, és kezemet felétek nyújtom.

Legyen ez a Szeretet mindenek feletti!”

ÍZISZ

📚 Livre papier  disponible ici 

Avis

Il n’y a pas encore d’avis.

Soyez le premier à laisser votre avis sur “Ebook – Az Istennő Visszatérése”

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *